SOS FORBØN GENOPSTÅR I NYE RAMMER

Caritas Danmark skriver:

Caritas Danmark og Missio Danmark har fået lov til at overtage SOS Forbøn. Vi vil hjælpe med at forbinde mennesker i bøn – særligt når vi ikke kan være fysisk sammen.

Føler du dig alene, bekymret, splittet eller har du et problem du gerne vil dele med nogen som vi bede med dig, så kan du ringe til SOS Forbøn på 53603818.
Hos SOS Forbøn har du mulighed for at ringe ind og tale med en af vores frivillige, som går i forbøn for dig og det du ønsker at bede for.
Du vil blive mødt af et medmenneske, som ønsker det bedste for dig, som vil lytte til dig og som frem for alt vil bede med og for dig.

Behov for et fællesskab.

I år har vi oplevet, hvordan mange mennesker har måtte sidde mere alene og har været alene med bekymringer om fremtiden, deres nære, sig selv og meget andet. De er alene med bekymringer der er opstået i forbindelse med Corona eller bekymringer, problemer og sorg, som ville have været der selv uden Corona. Corona eller ej, så er der et behov for at vi kan samles og bede i fællesskab med og for hinanden – også uden for kirkens fysiske rum.

Startede i et havehus for næsten 20 år siden.

SOS forbøn startede i Danmark den 22. Maj 2001, på festen for den hellige Rita, efter inspiration fra Catholic Bible School i England.
Den blev startet i Skt. Nikolaj kirke i Esbjerg af pastor Benny Blumensaat, Grete Sand Nielsen og Maria Truelsen, der skiftedes til at sidde ved telefonen foran Det Udstillede Sakramente og bede for og sammen med folk, som ringede ind.
De sad oprindeligt i Skt. Josefs søstrenes gamle havehus, som kirken havde overtaget, da søstrene forlod Esbjerg, og det blev indrettet til kapel 3 aftener om ugen.

Vi er i Caritas stolte af og glade for at vi kan være med til at videreføre SOS Forbøn som Esbjerg Menighed så smukt har sat i gang.

SOS Forbøn er åben hver torsdag og søndag fra kl. 19.00-21.00 – hele året på telefon 53603818

SOS Forbøn – vi beder for dig

Missio/Caritas