Kære menighed

En lille hilsen til jer alle fra Skt. Nikolaj kirke. Håber I holder modet oppe derude. Jesus var 40 dage i ørkenen og han kom styrket ud af denne periode som vi også kommer styrket ud af denne coronakrise, som jo påvirker os alle dybt.

Her i kirken fejrer jeg en privat messe hver dag hvor jeg beder for jer alle, særligt for de syge og ældre i vores egen menighed, for sundhedspersonalet som p.t. gør et fantastisk arbejde for at hjælpe de syge og for de døde at Jesus tager imod dem i Hans rige og for at virussen stopper.

Husk også at I kan følge Rosenkransen hver aften sendt direkte her fra Skt. Nikolaj kirke kl. 18.00 og hver søndag kl. 10.00 sendes messen også direkte. Klik ind på www.sanktnikolaj.dk og klik på HER og I er direkte på.

I sidste weekend fik vi indbetalt ca. 1800 kr.  i kollekter på MOBIL –PAY, tusind tak skal I have.

Under denne krise hvor vi ikke kan samle kollekter ind i kirken er det en kæmpe hjælp hvis I fortsat vil indbetale jeres bidrag på MOBIL-PAY 484814 – eller BANK KONTO NR. 3001 – 0012095589 –  på forhånd tak.

I næste uge går jeg i haven for at skære buksbomgrene til Palmesøndag og jeg skærer en gren til jer alle, således at når det igen er muligt at komme i kirken ligger der en frisk velsignet Palmegren og venter på jer.

Jesus siger: ”Frygt ikke, jeg er med jer nu og alle dage”.

Alle hverdage kl. 11-12 er forbønslinjen åben. Hvis du har brug for en velsignelse og et trøstens ord ring 75181808

Jeres pastor Benny

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *