Kære Menighed

 
En lille hilsen til jer alle fra Skt. Nikolaj kirke. Håber I holder modet oppe derude. Jesus var 40 dage i ørkenen og han kom styrket ud af denne periode som vi også kommer styrket ud af denne coronakrise, som jo påvirker os alle dybt.
 
Her i kirken fejrer jeg en privat messe hver dag hvor jeg beder for jer alle, særligt for de syge og ældre i vores egen menighed, for sundhedspersonalet som p.t. gør et fantastisk arbejde for at hjælpe de syge og for de døde at Jesus tager imod dem i Hans rige og for at virussen stopper.
 
Husk også at I kan følge Rosenkransen hver aften sendt direkte her fra Skt. Nikolaj kirke kl. 18.00 og hver søndag kl. 10.00 sendes messen også direkte. Klik ind på www.sanktnikolaj.dk og klik på HER og I er direkte på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *