Alle Sjæles Andagt og Messe

Søndag d. 3. november kl. 15:00 mødes menigheden og alle interesserede til Alle Sjæles Andagt i Jerne Kirke, Møllebakken 2, 6705 Esbjerg.

Vi starter med andagten i den gamle smukke middelalder Jerne kirke, hvor vi læser navnene op på de døde i årets løb, hvorefter vi går i procession ned til den katolske kirkegård. Her stopper vi op ved hver grav som bliver velsignet med vievand og røgelse og vi afslutter med bøn for alle de afdøde og den næste blandt os der skal dø. Alle er velkomne.

Under Alle Sjæles messen d. 4. november kl. 19:00 oplæses navnene på de afdøde. Bagerst i kirken ligger en liste hvor man kan skrive navnene på afdøde ned og så aflevere dem til pastor Benny inden messen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *