Kære menighed – NYT KLOKKETÅRN PÅ VEJ!

I 1968 havde arkitekt Johan Otto von Spreckelsen et klokketårn med på tegnebrættet over den nye Skt. Nikolaj kirke, men på grund af pengemangel valgte menighedsrådet dengang klokketårnet fra.

Men nu skal det være! I år 2020, 51 år efter at kirken blev indviet d. 16. November 1969, kommer et 8 meter højt gasbeton klokketårn op ved vejen ud mod Kirkegade. Vi har nu fået alle de nødvendige tilladelser fra kommune og bispedømmet til at starte klokketårnsbyggeriet.

Som de fleste af jer ved, er det et projekt vi har arbejdet med i nogle år, efter at vi modtog den store bronzeklokke som står i våbenhuset, fra det nedlagte kloster, Nordvanggård i Birkerød.

Det var pastor Stephen Holm, der for år tilbage gjorde mig opmærksom på, at klokken var ledig, hvorefter jeg kontaktede Søstrene, som gavmildt gav den til Skt. Nikolaj kirke.

Slavko og Richard hentede den på en lille trailer, og på mirakuløs vis, fik de den fragtet hele vejen til Esbjerg.

Nu skal klokken op! Vi har firmelse d. 17. Oktober og til den dato skulle  klokken gerne ringe og vi glæder os til, og i det hele taget til, snart at kunne ringe til Angelus, messer, bryllupper, begravelser etc.

Firmaet E3C Engineering & Construction ApS har givet et tilbud på 637.000 kr. inklusive moms, som vi har sagt ja tak til.

Vi har modtaget 500.000 kr. fra 3 fonde, hvilket vi er meget taknemmelige for.

Esbjerg Fonden har givet os 250.000 kr.

Claus Sørensens Fond 50.000 kr.

og Hoffmanns Minde Fonden 200.000 kr.

Dvs. at vi mangler 137.000 kr.

Skulle nogle af jer kende til andre fonde, enkeltpersoner eller firmaer der vil støtte os, må I endelig sende mig en mail eller ringe til mig på tlf. 75 12 10 27

Projektet starter i uge 17, altså i næste uge. Dvs. at der i ca. 2. mdr. bliver lidt byggerod ved indgangen til kirken, og 4 parkeringspladser vil bliver skærmet af.

Håber I alle vil støtte projektet gennem bøn. På forhånd tak.

Pastor Benny

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *